Avui obert: 09:00-21:30
Demà obert: 09:00-21:30

CONEIX MÉS SOBRE LA MARCA DARPHIN.

Temps de lectura 1 min.
CONEIX MÉS SOBRE LA MARCA DARPHIN.

27 Febrer 2020

Tot èxit té el seu origen i el responsable de la troballa del qual avui parlarem és el Mestre Botànic, Formulador i Kinesioterapista Pierre Darphin.

La història de Darphin va començar amb dos objectius a aconseguir, i així va ser: trobar essències pures i concentrades de les plantes que amb el contacte amb la pell alliberessin els seus actius, aportant nutrició i vitalitat; i rejovenir els músculs i augmentar els beneficis de la pell a partir de tècniques de massatge Kinésicos facials.

L'institut de Darphin es troba situat al pati d'una mansió entre l'antiga residència de la Marquesa de Pompadour i la casa de Sophie Condorcet.

FILOSOFIA – PODER DE LA FORMACIÓ.

La filosofia de Darphin es basa en l'obtenció de les parts més actives de les plantes, convertint-se en la font essencial de tots els seus productes.

Per a aconseguir la part més activa utilitzen els millors mètodes d'extracció. D'aquesta manera, optimitzen la qualitat i concentració de les seves fórmules, capturant l'essència pura de les plantes.

QUÈ ENS OFEREIX DARPHIN?

L'eficàcia dels seus productes s'aconsegueix per la selecció i el barrejat meticulós de cada ingredient actiu.

Les luxoses textures i aromes addictives dels Olis Essencials de Darphin ofereixen plaer.

Cada flascó és un ultra concentrat i només unes gotes creen resultats transformadors, tornant la pell excepcionalment enfortida, farcida, radiant i plena de vida amb una combinació única d'olis essencials i vegetals.

Els olis essencials ajuden a purificar i equilibrar la pell; i els olis vegetals enriquits amb Vitamina E i Omega 3+6 actuen com a aliment per a la pell subministrant nutrients i enfortint la barrera cutània.

Al masajear sobre la pell, es millora la microcirculación, deixant una pell radiant i resplendent.