Avui: 09:00-21:30 h 93 666 10 95 608 458 474

Nosaltres

Som Farmàcia Taulé Martí

Aquesta història comença allà pels anys 50 amb l'aposta d'un llavors jove emprenedor, Miquel Martí Tort, qui decideix comprar una petita oficina de farmàcia basada en una atenció farmacèutica personalitzada, pròxima i de qualitat.

Avui dia, amb una experiència acumulada de més de 60 anys, encara trobem a tres dels seus néts al capdavant d'un projecte renovat i actualitzat, però que manté viu l'objectiu amb el qual va néixer la farmàcia. Ells són Jordi, Cristina i Marta, els qui s'han envoltat d'un equip de professionals multidisciplinari format per 4 farmacèutics substituts, 3 auxiliars de farmàcia, una especialista en dermocosmética i tres estudiants de farmàcia, que s'esforcen en el dia a dia per a millorar l'atenció i els serveis, sempre tractant de cuidar les necessitats del pacient.

El projecte actual està basat en un model de farmàcia dinàmica, que evolucioni i millori de manera contínua. En aquest sentit, en 2011 s'àmplia i es renova la farmàcia, incrementant l'equip de treball, es divideix l'oficina per sectors d'especialització, s'incorporen serveis de dermoestética, nutrició, mesurament de paràmetres analítics, tot amb l'objectiu de continuar millorant en el servei i l'atenció. Així mateix, durant el present 2015 s'estan posant en marxa nous projectes: creació de web, blog, xarxes socials, botiga on-line, etc.

En aquest sentit ens agradaria que aquesta nova ampliació a nivell virtual fos una prolongació de nosaltres mateixos, no perdre el tracte pròxim i poder arribar a més usuaris. Compartint documents d'interès i de qualitat i interaccionant amb els nostres clients. També un portal per a poder anunciar promocions i serveis així com l'apartat “Encàrrec expres” per a estalviar temps.

Ens veiem off/en línia!