Avui obert: 09:00-21:30
Demà obert: 09:00-21:30

Posa un drenant en la teva vida!

Temps de lectura 3 min.
Posa un drenant en la teva vida!

27 Febrer 2020

En el post d'avui parlarem de la funció que ens ofereixen els drenants, i en concret exposarem tres tipus, cadascun d'ells amb els seus respectius ingredients i propietats però d'igual rellevància i eficàcia.

Els depuratius s'han d'usar per a netejar l'organisme de toxines tant mediambientals, de deixalles de l'alimentació… S'aconsella fer cures depuratives de 21 dies, dues vegades a l'any, a la primavera i tardor. Una vegada feta aquesta breu introducció, el primer drenant al qual farem referència és el ERGYDREN de NUTERGIA.

El motiu de la seva elecció és degut a les seves excepcionals propietats drenants hepatobiliares, diürètiques, sudorífiques, descongestionantes i antioxidants. Compost per 4 plantes: la ulmaria, albura de til·ler i grosella negra que contribueixen en l'eliminació renal; i la carxofa que ajuda a la detoxificación. A aquesta mescla de plantes, se li incorporen minerals i oligoelementos per a potenciar la seva acció: el filtrat marí i argilenc és particularment ric en Potassi i Magnesi. Els oligoelementos afavoreixen en particular l'eliminació de les toxines per part dels enzims de les cèl·lules hepàtiques.

Recomano utilitzar-ho durant cada canvi d'estació; en cas d'excés (festes, activitat intensa, tabac, sobreesforç…); com a complement d'un règim hipocalórico.

El segon drenant és el ERGYELIXIR de NUTERGIA, un complement alimentós compost a base de 8 plantes: la alcachofera, el rave negre, la bardana, el romaní, la dent de lleó, el sauco, el solidago i el nabiu vermell. El conjunt d'aquestes plantes ens aporten diverses propietats com ara: colerètica i colagoga (tots dos són protectors del fetge que afavoreixen la funció i recuperació hepàtica i de la vesícula biliar), depurativa, detoxificante, diürètica, sudorífica, antiinfecciosa urinària, antiedematosa, antisèptica intestinal i urinària i antidegenerativa. És recomanable el seu ús en capellans de detoxificación orgànica global; per a millorar el funcionament hepato-*bilio-pancreàtic; per a afavorir l'eliminació de tòxics, toxines i càlculs biliars i renals; com a suport bàsic en estratègies per al control de pes i l'eliminació de líquids estancats; i com a coadjuvant en infeccions urinàries de repetició.

I finalment però no menys important, el ERGYEPUR de NUTERGIA resulta ser un drenant que detoxifica el fetge gràcies a la seva composició de plantes com ara el card-marià, la alcachofera, el desmodium ascendens, el boldo i els oligoelementos. El card-marià és una planta amb un efecte excel·lent en el fetge degut a la seva capacitat per a estimular la síntesi de proteïnes i com a conseqüència, la producció de noves cèl·lules que reemplacen a les danyades. Tot això sense estimular els teixits malignes.

També pot utilitzar-se com a coadjuvant en casos de: inflamacions del fetge, a conseqüència de fàrmacs; intoxicacions per xenobiòtics, com el tetraclorur de carbó, els insecticides organofosforats, pesticides i altres; fetge gras, tant el causat per l'alcohol com per altres raons; hepatitis, tant agudes com cròniques; i insuficiències i congestions hepàtiques. Una altra planta de la qual ja hem parlat en aquest blog és la carxofa que és present també en aquest drenant. Ofereix propietats terapèutiques sobre el sistema hepatobiliar i sobre el metabolisme en general, a més de tenir una acció colerètica (augmenta la secreció biliar), hepatoprotectora (antitòxica), hipolipermiante (sobre colesterol i triglicèrids) i depurativa. El Desmodium Ascendens és una planta herbàcia, les fulles de la qual són utilitzades en casos de problemes hepatobiliares. El desmodium presenta una acció antiviral demostrada, actua com a protector de les cèl·lules hepàtiques, afavoreix una millora de l'estat general en tots els casos de trastorns hepàtics i a més, és utilitzat com a tractament en el terreny asmàtic. I el boldo ens ofereix propietats beneficioses tant per al fetge com per a la vesícula, les més destacades són: colerètic, colagogo i eupèptic (facilita la digestió).

Sobretot en digestions lentes o difícils com a resultat de fragilitat hepatobiliar. Finalment, els oligoelementos i minerals presents en l'aigua argilenca i marina purificada reforcen les activitats de protecció i detoxifica.