Avui obert: 09:00-21:30
Demà obert: 09:00-21:30

Intimina, salut íntima femenina

Temps de lectura 3 min.
Intimina, salut íntima femenina

28 Febrer 2020

Intimina és una marca sueca que ofereix la primera i única gamma de productes dedicada exclusivament a cuidar tots els aspectes de la salut íntima femenina. La nostra missió és proporcionar una ampli catàleg de productes i informació a les dones en qualsevol etapa de la seva vida; des de la seva primera menstruació fins al final de la menopausa. Per a assegurar-nos que cada producte creat per Intimina compti amb el rigor mèdic necessari, ens basem en les recerques i supervisió del nostre panell d'experts. Des del nostre llançament en 2009, la marca Intimina ha
crescut ràpidament, aconseguint el nostre objectiu; facilitar productes per a la cura íntima a dones a tot el món.

La gamma de productes de Intimina cobreix tres àrees essencials de la cura íntima:

> La línia per a enfortiment del sòl pèlvic està dissenyada per a ajudar les dones a prevenir i superar les patologies del sòl pèlvic, així com tonificar i enfortir la seva zona íntima.

> La línia per a la cura del període, la primera d'aquest tipus, és una línia de productes que t'ofereixen la seguretat, higiene i comoditat que necessites durant el període.

> La línia de benestar femení és una col·lecció de productes per al teu benestar íntim, que t'ofereix una major comoditat i intimitat.

KegelSmart

KegelSmart™ és el primer entrenador personal per al teu sòl pèlvic, t'ofereix una nova manera de realitzar els exercicis de Kegel. T'indicarà una rutina fàcil de seguir, segura i completament dissenyada per a les teves necessitats personals; KegelSmart™ és la manera més fàcil.

KegelSmart™ té 5 nivells progressius, cadascun amb una rutina d'exercicis que s'adapta perfectament al teu nivell de fortalesa. Gràcies a la seva avançada tecnologia, reconeix la força del teu sòl pèlvic i selecciona automàticament el nivell adequat per a les teves necessitats. Només has de seguir el seu programa guiat per vibració: contreu quan vibri, relaxa quan pari. En menys de 5 minuts, hauràs realitzat una rutina completa d'exercicis pèlvics dissenyada per experts.

Fabricat en silicona de grau mèdic, KegelSmart™ és 100% resistent a l'aigua: la manera més intel·ligent i segura d'enfortir la teva musculatura pèlvica.

L'ús diari de KegelSmart™ ajuda a les dones a:

Enfortir el sòl pèlvic
Preparar-se per a un embaràs saludable
Recuperar la tonicitat vaginal després del part
Augmentar les sensacions durant les relacions íntimes


Laselle – Ejercitadores de Kegel

Els ejercitadores de Kegel Laselle ofereixen la solució perfecta per a prevenir o superar els problemes de sòl pèlvic en proporcionar-te una ajuda eficaç per a enfortir la teva musculatura pèlvica de manera còmoda, fàcil i discreta. Ideal per a qualsevol etapa de la teva feminitat, Laselle t'ajuda a preparar-te per a un embaràs saludable, recuperar la fortalesa del teu sòl pèlvic després de donar a llum i mantenir l'elasticitat vaginal.

La forma esfèrica del pes fa que aquest es col·loqui de manera natural en la posició correcta, al mateix temps que et brinda un objecte ferm al voltant del qual exercitar els teus músculs. A més, cada ejercitador incorpora una bola interna amb pes que no sols ofereix la resistència necessària per a enfortir els teus músculs, sinó que emet una subtil vibració durant el moviment que et serveix per a confirmar que el ejercitador està correctament col·locat. Els ejercitadores de Kegel Laselle estan fabricats en silicona 100% biocompatible i t'ofereixen 3 nivells progressius de pes que poden utilitzar-se individualment o combinats entre si per a obtenir un entrenament complet. A mesura que avancis en les diferents combinacions de pesos tindràs la satisfacció de comprovar que la teva rutina d'exercicis és la correcta.

Per a gaudir del millor entrenament personalitzat, Laselle t'ofereix 3 nivells diferents de pes que et permeten triar aquell que resulti més adequat en el teu cas particular.

– Resistència baixa (28 g): ideal per a dones que tenen un sòl pèlvic més feble o per a principiants.

– Resistència mitjana (38 g): recomanat per a dones que ja han practicat exercicis Kegel sense pes.

– Resistència alta (48 g): perfecte per a dones que han practicat exercicis Kegel amb pes i busquen un entrenament més avançat.

Els Ejercitadores de Kegel Laselle poden ajudar-te a:

Prevenir i superar la incontinència urinària
Preparar-te i enfortir-te per a una embaràs saludable
Recuperar i restaurar la fortalesa del teu sòl pèlvic després de donar a llum
Millorar les sensacions de la parella durant les relacions íntimes