Avui obert: 09:00-21:30
Demà obert: 09:00-21:30

COSMÈTIC ÍNTIM FEMENÍ DE POMPEIA

Temps de lectura 1 min.
COSMÈTIC ÍNTIM FEMENÍ DE POMPEIA

28 Febrer 2020

Vaig donar adéu als fongs i a les males olors amb el cosmètic íntim femení Oleum di Pompeia!!!

El protagonisme que les dones exercim en la vida laboral, social i familiar i, en conseqüència, el ritme frenètic al qual ens trobem exposades fa imprescindible l'ús d'un cosmètic íntim, singular, eficaç, discret i elegant.

Aquest oli és multiusos; calma la picor i la irritació de la zona vulvar, pot ser usat com a coadjuvant en el tractament per càndides, aftas, vaginitis i en la rehabilitació del sòl pèlvic. També s'ha demostrat el seu efecte positiu contra la sequedat durant la menopausa, i afavoreix al seu torn les relacions sexuals, com a lubrificant. Hi ha alguna cosa que no faci???

El que fa que el producte sigui TAN interessant és el seu contingut en olis naturals, com l'arbre del te, que és antisèptic, la caléndula (calmant), el germen de blat (molt hidratant i conté vitamina E) , la camamilla, l'alvocat, etc. Molt important: no porta ni parabenes ni hormones.

Com a consell, quan es practiquen relacions sexuals, és molt important rentar-se bé després i orinar, així tots els bacteris que podien haver entrat s'eliminen ràpidament.

Espero que ho proveu!!

Perquè la vostra flor de lotus mai es marceixi!!