Avui obert: 09:00-21:30
Demà obert: 09:00-21:30

Coaching: resol els teus problemes i aconsegueix els teus objectius

Temps de lectura 5 min.
Coaching: resol els teus problemes i aconsegueix els teus objectius

27 Febrer 2020

Què et proposo?

En un entorn de confiança, llibertat, respecte i seguretat, les persones –des de la infància a l'edat adulta- podem mostrar-nos tal com som; des d'aquest lloc sorgeixen els recursos, les eines, la virtut i el coratge necessaris per a aprendre de les adversitats i aconseguir els nostres objectius.

En l'aquí i l'ara, s'usa qualsevol eina que sigui útil per a la persona: la comunicació efectiva (verbal, escriptura, corporal), l'escolta activa, la meditació, el cos i el seu moviment, el reconeixement d'un mateix i de l'altre, les emocions i la seva expressió, la revisió de creences, pensaments i valors, els contes, la pintura, el fang, la fusta, la música, el caminar, la respiració, la PNL, el treball de l'ego, el joc, el teatre, … qualsevol cosa que faciliti el coneixement d'un mateix, el seu desenvolupament i que doni resposta a la seva necessitat.
El meu compromís és acompanyar-te en aquest apassionant viatge. Acompanyar-te en el teu moment vital, tal com és ara. Ja sigui a nivell professional i/o personal.

Què és el Coaching?
El Coaching es basa en una actitud de centramiento, un estat d'obertura, i una sèrie d'eines enfocades a acompanyar-te en el teu procés de vida, sigui a nivell personal i/o professional. Es tracta d'una disciplina que se centra en el client, i s'enfoca en la resolució de problemes i la consecució d'objectius, des de la responsabilitat i voluntat.
S'ha demostrat científicament que quan una persona se sent acompanyada, la seva capacitat d'afrontar problemes, canvis i facis fallida augmenta substancialment, aconseguint obtenir uns resultats molt positius. Així mateix, l'acompanyament ens serveix per a aconseguir aquells objectius de vida que sols ens costa aconseguir.

El coaching és una relació professional continuada que ajuda a obtenir resultats extraordinaris en la vida, professió, estudis, empresa o negocis de les persones. Mitjançant el procés de coaching, el client aprofundeix en el seu coneixement, augmenta el seu rendiment i millora la seva qualitat de vida (International Coaching Federation). El coaching es basa en el respecte a l'altre com a legítim un altre, deixant espai perquè la persona sigui com és. Coaching és entrenament en habilitats de comunicació i de lideratge que fomenten l'autoconeixement i el contacte de la persona amb el seu entorn.
El coaching és un procés de desenvolupament que porta a la persona des de l'estat actual a un estat desitjat, a la consecució d'objectius, a través d'un pla d'acció. El Coaching és el mètode -o l'art, segons alguns- de trobar i gestionar els canvis necessaris per a poder aconseguir els teus objectius, fer realitat els teus somnis o aconseguir les teves metes.
Des de la base de la Gestalt, els processos de Coaching aconsegueixen una extraordinària qualitat, ja que en la meva formació he fet un treball personal quant a autoconeixement transformador i a capacitat interpersonal, la qual cosa marca una diferència molt significativa respecte a altres processos de Coaching.

Per a quin un procés de coaching?
Un procés de coaching és útil en la resolució de problemes i en la consecució d'objectius. El Coaching és una eficaç eina per a la reducció de l'estrès, l'augment de la motivació, la millora de les relacions, la gestió del temps, la millora de la qualitat de vida, la millora del somni i de la salut en general, la millora del rendiment personal i professional.
S'aplica amb èxit en qualsevol situació de canvi, a nivell professional i/o personal. El coaching s'orienta a la consecució d'objectius personals, professionals, esportius, d'estudi, etc. És un acompanyament integral de la persona -emocional, cognitiu, corporal i espiritual-.
El Coaching és també una eina potent d'autoconeixement i desenvolupament personal.
Treball amb nens, adolescents i adults. Treball braç a braç amb altres professionals de l'ajuda (psicólog@s, pedagog@s, educadors, consteladores, logopedes, terapeutes, metges i farmacèutics) per a cuidar tots els aspectes importants per a la persona.


Per a qui?
El Coaching serveix per a qualsevol persona que tingui ganes de fer un canvi o que ja estigui en procés de canviar, aprenent a viure d'una manera diferent. Serveix per a qualsevol persona que estigui sofrint en la seva vida i vulgui viure d'una altra manera, i per a aquells que estiguin contents i vulguin anar a més.
Per a qualsevol persona que tingui ganes de millorar, de conèixer-se, de progressar en qualsevol dels seus àmbits de vida (personal, professional, econòmic, de creixement, de propòsit, canvi de creences i patrons, revisió de valors, coaching d'identitat, mentoring, coaching d'entorn, etc).
Qui sóc?
El meu nom és Isaac Lleixà Marmol. Vaig estudiar 4 anys de Matemàtiques i em vaig diplomar com a Enginyer Tècnic Aeronàutic per la UPC. Vaig treballar en Consultoria durant 6 anys, fins a ser Project Manager en una multinacional Francesa. Em vaig formar com EMBA –Executive Màster in Bussiness Administration- en EADA, Barcelona. Va ser llavors quan vaig descobrir el Coaching, i vaig començar a formar-me i a acompanyar persones.
Enmig de tot això, vaig ser pare de dos nens, i ells em van canviar tot: van revolucionar el meu món i tots els meus plantejaments. Vaig viure una època preciosa i dura alhora, i vaig començar a preguntar-me per què no era feliç, a pesar que tot semblava estar bé: una bona feina, bon sou, uns nens preciosos i sans, una dona que em vol… Vaig començar a buscar i trobar allò que em servia, allò que volia fer, allò que em feia mal i allò que em donava plenitud. Passats uns anys, decideixo posar el meu aprenentatge al servei d'altres persones a les quals pugui servir-li en la seva vida.
En 2017 decideixo iniciar la meva formació com a terapeuta Gestalt, un estil de psicoteràpia que neix i evoluciona de la psicoanàlisi, i integra aspectes de la teràpia humanista, la teràpia cognitiu-conductual i la teràpia sistèmica. Així mateix, inici la meva formació en psicoteràpia integrativa en el Programa SAT del Dr. Claudio Naranjo.
Em considero un cercador de mi mateix, un inconformista, un somiador i una constant evolució. Sóc un motor de canvi i transformació. Estic disposat, obert i al servei. Crec profundament en mi i en el potencial de les persones. M'apassiona conèixer-me, m'apassionen les persones i els processos que vivim. M'omple d'energia acompanyar l'evolució personal i ser part d'ella. Una de les coses més gratificants per a mi és viure al costat d'una persona el seu procés de transformació, veure com es desprèn dels seus frens i sorgeix tot el seu potencial, veure com visualitza els seus somnis i camina cap a ells.
Dono focus en el que és important per a concentrar esforços, obertura i joc per a obrir la ment a noves possibilitats, força i passió per a avançar, confiança per a guanyar al dubte i coratge per a vèncer a la por.
El meu estil de Coaching integra eines de la PNL, el treball amb l'Ego, les Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, treballs de meditació, el treball corporal i el moviment, la música, el teatre i els role-*plays, el joc, l'ús de la plàstica, l'expressió de l'ésser humà, el treball amb valors i creences, o el coaching d'identitat.

Si t'interessa, si creus que pot ser interessant per a tu, o coneixes algú a qui pugui interessar-li, et deixo les meves dades de contacte. Parlem, vegem si el que cerques pot encaixar amb el que puc oferir-te, sense cap compromís.
Gràcies i bon camí.


629 89 25 15
isaaclleixa@hotmail.com
https://www.linkedin.com/in/isaac-lleix%C3%A0-marmol-43661328/